tiistai 19. toukokuuta 2020

KINDERKAKKU

Tämä kakku päätyi pääsiäisen kahvipöytään. Makeutta löytyy runsaasti, joten suurimmankaan sokerihiiren herkkuhammasta tuskin jää kolottamaan. Kakku on helppo tehdä, joten jos monen tunnin urakka ei tällä kertaa innosta, niin resepti on juuri sinua varten.


Pohja, (irtopohjavuoan halkaisija 20cm):

175g Dominoita tms. täytekeksejä
1prk (397g) kondensoitua maitoa. 

Täyte:

4dl kuohukerma
200g valkosuklaata
200g maitosuklaata

Koristeet:

Erilaisia Kinder-makeisia. 


1. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle. Mittaa mahdollinen reunakalvo vuokaan sopivaksi. 

2. Murskaa keksit pienenksi muruksi. Sekoita murun joukkoon 2rkl kondensoitua maitoa. Sekoita massa tasaiseksi ja levitä vuoan pohjalle. Siirrä jääkaappiin.

**

3. Sulata suklaat omissa kulhoissaan. Ole erityisesti valkosuklaan kanssa tarkkana, ettei se pala.

4. Vaahdota kerma. Lisää kerman joukkoon loppu kondensoidusta maidosta ja jaa kermaseos kahteen eri astiaan. Lisää toiseen kulhoon valkosuklaa ja toiseen maitosuklaa

5. Levitä maitosuklaatäyte keksipohjan päälle. Laita jääkaappiin jähmettymään, jos haluat selkeämmät kerrokset kakkuun, jos tällä ei ole niin väliä, niin voit lisätä valkosuklaakerroksen maitosuklaakerroksen päälle. 

6. Anna kakun jähmettyä jääkaapissa mieluiten yön yli. Koristele kakku erilaisilla Kinder-makeisilla. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti